TYÖTEHTÄVÄT KYRELILLÄ

Olemme nelikymppinen suomalainen perheyritys, joka toimii elektroniikkatuotannon sopimusvalmistajana. Meitä kyreliläisiä on jo yli 160 Hämeenkyrössä Kyröskosken tehtaalla. Menestyksemme perustuu nykyaikaisiin tuotantolaitteisiin ja tietojärjestelmiin sekä kokeneeseen henkilökuntaan; lähes 70 % työntekijöistämme on toiminut Kyrelin palveluksessa yli 10 vuoden ajan.

Työllistämme osaajia mm. tuotannon eri tehtävissä sekä toimihenkilötehtävissä. Palkkauksessa ja muissa työehdoissa noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimuksia. Koko henkilöstö on myös erillisen palkitsemisjärjestelmän piirissä.

TYÖPAIKAT

Tuotannon projekteista ja kausivaihteluista johtuen tarvitsemme ajoittain määräaikaisia työntekijöitä tuotannon eri tehtäviin. Tuotannon tehtäviin ei edellytetä erityistä koulutusta, vaan moniin tehtäviin opitaan työssä. Työ vaatii vastuuntuntoista ja tarkkaa työotetta. Toivomme, että olet halukas oppimaan uutta ja otat sinulle annetut työtehtävät mielenkiinnolla vastaan. Pystyt tarvittaessa tekemään myös vuorotyötä. Juotostaidon ja/tai aiemman kokemuksen elektroniikka-alalla katsomme eduksesi.

Mikäli kiinnostuit hakemaan meille töihin, laitathan vapaamuotoisen hakemuksesi henkilöstöyksikköön joko viereisellä lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@kyrel.fi. Voit hakea meille koska tahansa, sillä täytämme merkittävän osan tehtävistä avoimien hakemuksien kautta. Hakemuksesi on voimassa 6 kuukautta ja otamme sinuun yhteyttä, kun sopivia työtehtäviä avautuu. Muistathan liittää mukaan ajantasaiset yhteystietosi.

Liity elektroniikkatuotannon edelläkävijöihin jo tänään!

Työnhakijarekisterin tietosuojaselosteen löydät tästä