Töihin Kyrelille

Liity elektroniikkatuotannon edelläkävijöihin jo tänään!

Kyrel Oy
Meitä kyreliläisiä on jo lähes 200 Hämeenkyrössä Kyröskosken tehtaalla. Menestyksemme perustuu nykyaikaisiin tuotantolaitteisiin ja tietojärjestelmiin sekä etenkin kokeneeseen henkilökuntaan; lähes 70 % työntekijöistämme on toiminut Kyrelin palveluksessa yli 10 vuoden ajan.

Työllistämme osaajia mm. tuotannon eri tehtävissä sekä toimihenkilötehtävissä. Palkkauksessa ja muissa työehdoissa noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimuksia.

Tuotannon tehtävät

Tuotannon projekteista ja kausivaihteluista johtuen tarvitsemme ajoittain määräaikaisia työntekijöitä tuotannon eri tehtäviin.

Tehtäviisi kuuluvat elektroniikkatuotantoon liittyvät työt kuten tuotteiden käsinladonta- ja kokoonpanotehtävät sekä tuotteiden testaaminen ja pakkaaminen. Työn oppii vain tekemällä, joten meille voit tulla hyvin erilaisella koulutuksella ja työkokemuksella. Tärkeintä onkin, että olet oikealla asenteella työhön tarttuva ja olet halukas oppimaan uutta.

Työtä tehdään arkisin eri työaikamuodoissa (päivä- 2- ja 3-vuoro) ja työtunteja on 40h/vko. Työaikamuoto voi vaihdella tuotantotavoitteiden mukaan –  osa asiakaslupaustamme on se, että asiakas saa tilauksensa sovitussa aikataulussa. Palkkauksessa ja muissa työehdoissa noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimuksia.

Tarjoamme mukavan työympäristön pitkään toimineessa perheyrityksessä. Saat hyvän perehdytyksen työtehtäviin ja meidän kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä elektroniikkatuotannon ammattilaiseksi.

Tuotannon tehtäviin ei edellytetä erityistä koulutusta, vaan moniin tehtäviin opitaan työssä. Työ vaatii vastuuntuntoista ja tarkkaa työotetta. Toivomme, että olet halukas oppimaan uutta ja otat sinulle annetut työtehtävät mielenkiinnolla vastaan. Pystyt tarvittaessa tekemään myös vuorotyötä. Juotostaidon ja/tai aiemman kokemuksen elektroniikka-alalla katsomme eduksesi.

Mikäli haluat mukaan joukkoomme, laitathan vapaamuotoisen hakemuksesi henkilöstöyksikköön joko viereisellä lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@kyrel.fi. Voit hakea meille koska tahansa, sillä täytämme merkittävän osan tehtävistä avoimien hakemuksien kautta. Hakemuksesi on voimassa 6 kuukautta ja otamme sinuun yhteyttä, kun sopivia työtehtäviä avautuu. Muistathan liittää mukaan ajantasaiset yhteystietosi.

Ota yhteyttä lomakkeella

Luotettava ja turvallinen kumppani

Kyrel tarjoaa elektroniikan, mekaniikan ja sähkömekaniikan kokoonpanopalveluja yli 40 vuoden kokemuksella.