Kyrel Oy

Kyrel tarjoaa elektroniikan, mekaniikan ja sähkömekaniikan kokoonpanopalveluja yli 45 vuoden kokemuksella. Liiketoiminnan perustana ovat asiakastyytyväisyys, osaaminen ja kannattavuus.

Luotettava ja turvallinen kumppani

Kyrel tarjoaa elektroniikan, mekaniikan ja sähkömekaniikan kokoonpanopalveluja yli 45 vuoden kokemuksella. Asiakkaamme ovat sekä suomalaisia että kansainvälisiä telekommunikaation, terveydenhoitoalan, teollisuus-, ajoneuvo-, kulutuselektroniikan sekä puolustusteknologian ja LED-valaisinalan yrityksiä.

Meidät tunnetaan kotimaisesta osaamisesta ja erinomaisesta asiakaspalvelusta. Pitkän kokemuksen, nykyaikaisen tuotantoteknologian ja digitalisaation sekä sertifioitujen laatujärjestelmien yhdistelmään asiakkaamme voivat luottaa. 

Kyky reagoida muutokseen

Sopimusvalmistus on dynaaminen toimiala, jossa asiat kehittyvät ja muuttuvat nopeasti. Toimintamalliimme sisäänrakennettu muutosherkkyys varmistaa kykymme vastata asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin nopeasti ja ketterästi mutta silti luotettavasti.

Tuotantomme skaalautuu proto- ja piensarjoista suuriinkin määriin. Olemme laajentaneet tarjontaamme jatkuvasti, sekä teknologioiden että palveluiden osalta.

Kestävästi tulevaisuuteen

Kyrelin vahvat perinteet antavat vakaan pohjan tulevaisuudelle, joka vaatii ekologisesti, taloudellisesti ja sosiaalisesti kestäviä ratkaisuja.

Panostamme muun muassa kierrätykseen, energiatehokkuuteen, yritysvastuuseen ja henkilöstön hyvinvointiin sekä sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen. 

Kestävä kehitys on ja tulee jatkossa vielä voimakkaammin olemaan osa jokapäiväistä toimintaamme.

”Kyrel on voimakkaasti ja määrätietoisesti kehittyvä sopimusvalmistaja, joka tunnetaan asiakaslähtöisestä toiminnasta sekä kyvystä ottaa uusia ideoita ja menetelmiä nopeasti käyttöön. Valmistamme asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti tuotteita piirilevyladonnasta asiakaspakattuihin tuotteisiin asti. Toimitamme tarvittaessa tuotteet asiakkaidemme puolesta heidän asiakkailleen ympäri maailmaa – joustavasti ja skaalautuvasti.”

Mika Räty
toimitusjohtaja
Kyrel Oy

Tehokas ja kyvykäs tuotantoteknologia

Olemme menneen vuosikymmenen aikana investoineet tuotantoteknologiaan ja tietojärjestelmiin miljoonia euroja. Kehitämme prosessejamme jatkuvasti ja kunnianhimoisesti, jotta säilytämme kilpailukykymme ja asemamme alan toimittajien kärkijoukossa. Länsimaisesta palkkatasosta huolimatta kilpailemme menestyksellisesti edullisemman palkkatason valmistuksen kanssa.

Valmistuksessamme on hyvin erilaisia tuotteita haastavasta miniatyyrielektroniikasta
sähkömekaanisiin kokoonpanoihin. Vaikka teemme suurempien sarjojen lisäksi myös proto- ja piensarjavalmistusta, arvostamme jatkuvuutta sekä valmistuksen että asiakassuhteidemme kannalta.

Data hallinnassa

Datan hyödyntäminen on noussut viimeisten viiden vuoden aikana Kyrelin kehitystyön kärkeen. Sovelluksia on rakennettu kymmeniä, ja niillä hallitaan niin tuotantokoneiden, testilaitteiden, materiaalien, kuin myynninkin tietojen kerääminen, järjestäminen ja
analysointi. 

Eri sovelluksista kerättävistä
tiedoista rakennetaan automaattisesti mm. asiakasraportit ja erilaiset hälytykset. Tiedämme, mitä meillä tapahtuu.

Kilpailukykyinen myös tulevaisuudessa

Asiakastyytyväisyyden ja joustavuuden lisäksi Kyrelin DNA:ssa on nopeus ja tehokkuus, joita myös mittaamme ja seuraamme jatkuvasti. Investointimme moderniin tuotanto- ja tietotekniikkaan sekä datan hallintaan ovat nostaneet kilpailukykymme uudelle tasolle, ja siellä aiomme pysyäkin.

• Asiakaslähtöinen ja tehokas ajattelumalli
• Huippuluokan laitteet ja IT-työkalut
• Laaja automaattinen tiedonhallinta
• Fokus yhdessä tehtaassa Kyröskoskella.

Luotettava ja turvallinen kumppani

Kyrel tarjoaa elektroniikan, mekaniikan ja sähkömekaniikan kokoonpanopalveluja yli 45 vuoden kokemuksella.