Tarjoamme nykyaikaista, osaavaa ja kilpailukykyistä kotimaista elektroniikan, mekaniikan ja sähkömekaniikan kokoonpanopalvelua yli 40 vuoden kokemuksella. Yli 80 asiakkaamme joukossa on sekä suomalaisia että kansainvälisiä telekommunikaation, teollisuuselektroniikan, ajoneuvoelektroniikan, kulutuselektroniikan, sairaalaelektroniikan, puolustusteknologian ja LED-valaisin yrityksiä.

Osaamisen ja kyvykkyyden ylläpitäminen ja kehittäminen jatkuvilla investoinneilla on meille tärkeää. Olemme investoineet tuotantolaitteisiin ja tietojärjestelmiin miljoonia euroja viime vuosien aikana ja olemme asiakkailtamme saamamme palautteen mukaan toimialan kärjessä vähintään Suomen mittakaavassa.

Valmistuksessamme on hyvin erilaisia tuotteita, haastavasta miniatyyrielektroniikasta monimutkaisiin sähkömekaanisiin kokoonpanoihin ja järjestelmiin saakka. Asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti teemme tuotteita piirilevyjen koneladonnasta asiakaspakattuihin tuotteisiin saakka, ja toimitamme tarvittaessa tuotteet asiakkaidemme puolesta heidän asiakkailleen ympäri maailmaa.

Tuotantomme on pääasiassa pieniä ja keskisuuria sarjoja, mutta kykenemme vastaamaan suurempiinkin haasteisiin sekä taloudellisesti että osaamisemme ja laitteistojemme puolesta. Teemme myös protosarjojen valmistusta, joten meille sopivat sarjakoot ovat yhdestä kappaleesta ylöspäin.

Olemme 30 vuoden ajan hankkineet suuren osan tarvitsemistamme materiaaleista, ja tästä syntynyt maailmanlaajuinen toimittajaverkosto ja siihen liittyvä osaaminen on asiakkaidemme käytössä. Toiminnanohjausjärjestelmäämme kuuluu myös EDI-yhteydet ja extranet-sovellukset sekä toimittajillemme että asiakkaillemme. Noin 4000 neliömetrin tuotantotilamme ovat nykyaikaiset, elektroniikkatuotantoon alunperin rakennetut tilat ilmastointeineen, kosteuskontrollointeineen ja ESD-varusteluineen.