Kyrel Oy

Tarjoamme kotimaista elektroniikan, mekaniikan ja sähkömekaniikan kokoonpanopalvelua 35 vuoden kokemuksella. Asiakkaitamme ovat sekä suomalaiset että kansainväliset telekommunikaation, teollisuuselektroniikan, ajoneuvoelektroniikan, kulutuselektroniikan ja sairaalaelektroniikan yritykset.

Valmistuksessamme on hyvin erilaisia tuotteita, miniatyyrielektroniikasta monimutkaisiin sähkömekaanisiin kokoonpanoihin ja järjestelmiin saakka. Asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti teemme tuotteita piirilevyjen koneladonnasta asiakaspakattuihin tuotteisiin saakka.

Tuotantomme on pääasiassa pieniä ja keskisuuria sarjoja, mutta osaamisellamme ja kokemuksellamme kykenemme vastaamaan suurempiinkin haasteisiin. Teemme myös protosarjojen valmistusta, joten meille sopivat sarjakoot ovat yhdestä kappaleesta ylöspäin.

Olemme 25 vuoden ajan hankkineet suuren osan tarvitsemistamme materiaaleista, ja tästä syntynyt maailmanlaajuinen toimittajaverkosto ja siihen liittyvä osaaminen on asiakkaidemme käytössä. Toiminnanohjausjärjestelmäämme kuuluu myös EDI-yhteydet ja extranet-sovellukset sekä toimittajillemme että asiakkaillemme. Noin 4000 neliömetrin tuotantotilamme ovat nykyaikaiset, elektroniikkatuotantoon alunperin rakennetut tilat ilmastointeineen, kosteuskontrollointeineen ja ESD-varusteluineen.